Helly Hansen

Stort udvalg i arbejds- og hverdagstøj af høj kvalitet

Hos Pro-Dress.com finder du et stort udvalg af arbejdstøj og hverdagstøj, som i forbindelse med diverse outdoor-aktiviteter samt udendørs arbejde holder dig varm og tør. I vores sortiment finder du blandt andet tøj af det norske mærke Helly Hansen, der er et populært valg blandt erhvervsfolk og naturelskere i hele Skandinavien. Tøjet udmærker sig blandt andet ved at være fremstillet i ualmindeligt slidstærke materialer, så det kan modstå alle typer vejr. Grundlæggeren af virksomheden, der var kaptajn og selv bar navnet Helly Hansen, konkluderede i 1877 at der manglede arbejdstøj som kunne modstå selv de mest ekstreme vejrforhold, for eksempel dem man oplevede på havet. Helly Hansen revolutionerede således markedet med kvalitetstøj til arbejdsbrug og til udendørs brug generelt. Pro-Dress forhandler bl.a. et bredt udvalg af t-shirts, sweatshirts, overtøj og meget mere.

Blandt vores brede udvalg af overtøj finder du blandt andet mange flotte og ikke mindst praktiske jakker. Du har mulighed for at vælge mellem en række forskellige modeller, som alle har det til fælles at de er yderst funktionelle. Desuden kan du finde jakker til mange forskellige formål. Et populært valg blandt jakker fra Helly Hansen er fleecejakker og regnjakker. Mange af jakkerne i sortimentet har mange lommer. Det er især praktisk hvis du for eksempel benytter dig af forskellige typer værktøj på dit arbejde, da du nemt kan bære det i lommerne på din jakke.

Overtøj fra Helly Hansen holder dig varm, men er også åndbart. Det gør at din krop ikke bliver overophedet, heller ikke selvom du sveder. For optimal virkning, kan du med fordel iføre dig en svedtransporterende t-shirt eller et sæt skiundertøj. På den måde undgår du helt at dit inderste lag af tøj bliver fugtigt og at du kommer til at fryse. Det er vigtigt at klæde sig praktisk på, og det er ofte en fordel at iføre sig mange lag. I vores Helly Hansen-sortiment har du rig mulighed for at finde tøj til lige præcis det formål.

Hos Pro-Dress.com kender vi vigtigheden af at arbejdstøj skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor forhandler vi, udover Helly Hansen, også mærker som blandt andet MASCOT og Kansas. Hos os kan du derfor være sikker på at finde slidstærkt og pålideligt tøj til arbejdsbrug. Derudover er vores priser meget overkommelige og vores udvalg stort. Vi anbefaler derfor at du besøger Pro-Dress.com og tager et kig på alt det forskellige tøj vi har i vores sortiment.