arbejdstøj

Stort udvalg af arbejdstøj

Hos Pro-Dress.com forhandler vi arbejdstøj, profilbeklædning og fritidstøj til udendørs brug. Vi har både tøj til kvinder, mænd og børn. Alt det tøj du finder i vores sortiment, er praktisk og slidstærkt. Vi forhandler nogle af markedets mest populære mærker, nemlig Helly Hansen, Kansas, MASCOT og Typhoon. Meget af tøjet egner sig godt til udendørs arbejde. Hvad enten du er tømrer, murer, hard in daglige gang på en byggeplads eller beskæftiger dig med en helt anden form for udendørs arbejde, kan du helt sikkert finde det bedste udstyr hos os.

Den rigtige påklædning er vigtig, når man opholder sig udendørs. Afhængigt af hvor man befinder sig og hvad man foretager sig, bør man være klædt på efter de vejrforhold man kan risikere at komme ud i.

Skal du for eksempel opholde dig udendørs, og kan du forvente regnvejr, er regntøj fra Helly Hansen godt at have inden for rækkevidde. Vælg mellem mange forskellige modeller og farver. Ideen bag virksomheden Helly Hansen kommer fra en kaptajn, der i slutningen af 1800-tallet revolutionerede markedet for outdoor-tøj med udendørs beklædning fremstillet i en kvalitet der var langt højere end den man hidtil havde set.

Men Helly Hansen er ikke ene om den høje kvalitet. Også MASCOT er en stærk spiller på markedet. I vores MASCOT-sortiment finder du et væld af forskelligt arbejdstøj, lige fra termojakker til klassiske håndværkerbukser. Uanset erhverv, kan du være sikker på at du gennem Pro-Dress.com finder de absolut bedste arbejdsbukser. Vi kender vigtigheden af at kvaliteten er høj, komforten er optimal og at tøjet overordnet set er praktisk. Særligt arbejdsbukserne er praktiske, da de har masser af lommer til for eksempel værktøj. Endvidere kan du hos os købe sikkerhedssko af mange forskellige mærker, blandt andet MASCOT, som endnu engang udmærker sig på grund af tøjets og udstyrets høje kvalitet.

Endnu en højst populær beklædningsgenstand hos Pro-Dress.com er softshell jakker. Endnu engang er mærket MASCOT på banen med et bredt udvalg af højkvalitets softshell jakker, som ikke blot kan bruges i arbejdssituationer, men i den grad også som almindeligt overtøj til hverdagsbrug.

Vi tilbyder en yderst fordelagtig rabatordning til virksomheder, som indebærer at medarbejderne kan få rabat når de handler hos Pro-Dress.com.

Er du interesseret i at læse mere om hvilke typer arbejdstøj vi sælger, kan du se udvalget her https://pro-dress.com/arbejdstoej.html. Endvidere kan du på vores hjemmeside læse mere om for eksempel handelsbetingelser, finde vores kontaktoplysninger og andre relevante informationer.