Snickers arbejdstøj

Snickers Workwear – Top Kvalitet

Hvem er Snickers Workwear

Snickers Workwear blev grundlagt i Stockholm, Sverige i 1975. Det betyder at Snickers Workwear har over 40 års erfaring med at producere og designe kvalitets sikkerhedsbeklædning. I dag er Snickers Workwear ejet af Hultafors Group AB og repræsenteret i mere end 20 lande i Europa. Avanceret arbejdstøj kræver avancerede tests. Hos Snickers Workwear arbejder de sammen med de bedste testlaboratorier og testinstitutter i Europa for at sikre, at deres arbejdstøj lever op til kundernes forventninger. Dog synes Snickers Workwear at den ultimative test udføres af deres særlige Test Crew, som består af krævende og hårdtarbejdende professionelle håndværkere, der virkelig lader deres prototyper og nye designs komme på en hård prøve.

 

På Pro-Dress.com finder du alle de bedste produkter fra Snickers Workwear. De nye produkter bliver evalueret ud fra funktionalitet, komfort og beskyttelse til kvalitet og slidstyrke. Og de gør det på den eneste måde, der virkelig tæller – på deres arbejde, sommetider i månedsvis og i al slags vejr. Lige fra de arktiske vintre i det nordlige Skandinavien til varmen i Sydeuropa.

 

Du kan finde alt indenfor Snickers Workwear online.

 

Allroundwork
Allroundwork arbejdstøj er klar til det hele. Uanset hvad din arbejdsdag byder på, er Allroundwork serien aldrig et dårligt valg. Snickers Workwear har kombineret god pasform og slidstærk komfort med avanceret funktionalitet, så du altid er klædt på til lejligheden.

Flexiwork
Er der rigtig meget fart på arbejdspladsen? Så skal du prøve Flexiwork arbejdsbukser, som sætter en helt ny standard inden for arbejdskomfort og fleksibilitet. Disse avancerede arbejdsbukser har et kropstilpasset design og er fremstillet i let, åndbar stretch, som sikrer en enestående bevægelsesfrihed.

Litework
Afkølet, tør og ventileret. Så kan du være klar til de varme sommermåneder. Snickers Workwear Litework sortiment giver dig det bedste i ventilation og fugttransport med den revolutionerende 37.5 teknologi. Prøv den og oplev en ny form for afkøling, når det er varmt. Litework er let og hurtigtørrende arbejdstøj, der holder din krop afkølet, tør og veltilpas under arbejdet.

Ruffwork
Arbejder du under hårde og krævende arbejdsforhold? Så tag et kig nærmere på Snickers Workwears nye Ruffwork arbejdsbukser, som fås i et solidt design, der egner sig til fysisk hårdt arbejde. Det er en serie robuste arbejdsbukser baseret på et helt nyt og moderne design fra Snickers Workwear med en super god pasform, som giver slutbrugeren uovertruffen komfort og bevægelsesfrihed.

 

Snickers funktionelle egenskaber

Der er mange gode belæg for at man som håndværker skal købe Snickers workwear. Der er en række af modeller til ethvert erhverv. Der er mange VVS’ere, elektrikere og gartnere der foretrækker en meget let og luftig buks, med god stretch, så vedkommende kan bevæge sig frit og udføre fleksible arbejdsstilleringer. Til dem passer en Flexiwork buks suveræn, eftersom den tilbyder god fleksibilitet, eftersom at der er stretch i skridtet, den er meget let og luftig. Til muren eller gulvlæggeren vil Ruffwork arbejdsbukser være bedre egnet, eftersom materialet er væsentligt tykkere og meget mere slidstærkt. Ovenikøbet er stoffet lavet af et specielt DWR materiale som er vandafvisende og af Cordura 1000. Cordura Et utroligt robust og slidstærkt materiale, der bruges til at forstærke dele, der udsættes for stor belastning, såsom lommer, knæ og ærmer. Det er desuden vand- og smudsafvisende, let at holde og bevarer formen.

 

Du kan finde alt indenfor Snickers Workwear på Pro-Dress.com