strømper

Pro-dress.com har alt i strømper

Strømper til arbejde, strømper til hverdag, strømper til ski, cykel- og løbestrømper. Alt dette og meget mere finder du i webshoppen Pro-dress.com. Shoppen har specialiseret sig i beklædning til mange formål. Her finder du arbejdstøjet til håndværkeren, uanset om der er tale om en elektriker, en jord- og betonarbejder, en murer, tømrer, vejarbejder eller anden form for håndværker. Men på Pro-dress.com finder du også alt i fritidstøj både til damer, herrer og børn. Pro-dress.com har lavet super gode aftaler med mange forskellige leverandører, og kan derfor tilbyde nogle virkelig konkurrencedygtige priser. Dette gælder blandt andet mærker som Protest, Typhoon, Acode, Mascot, Airtox, Carhartt, Blåkläder, Diadora, MacMichael og mange flere.

Stort udvalg i strømper

Når det handler om strømper har Pro-dress.com et stort udvalg fra blandt andet Mascot, Helly Hansen, Fristads Kansas, men også flere andre mærker, til håndværkeren. Alle mærkerne producerer arbejdsstrømper i høj kvalitet, og støtter dig til at få en arbejdsdag, hvor du ikke efterfølgende får ondt i fødderne. Pro-dress.com har et bredt udvalg fra alle disse leverandører. Eksempelvis kan nævnes Helly Hansens Helsinki serie, der støtter de rigtig steder og er forstærket, hvor der er behov for det plus er fremragende til fugttransport. De fleste af disse strømper beregnet til at benytte ved hårdt fysisk arbejde, men kan med fordel også bruges i fritiden.

Også strømper til fritidsbrug

Men Pro-dress.com fører også en lang række strømper, der er produceret specifikt til brug i fritiden. Dette er blandt andet fra leverandører som Hulabalu og Seger. Blandt disse kan nævnes løbestrømper fra Seger, der blandt andet kan købes i pakker med 15 par. Seger løbestrømper fås i flere udgaver og både med kort skaft og i klassisk størrelse.

Seger producerer også skisokker og footies

I sortimentet fra Seger findes også skisokker. Disse er blandt andet forstærket på skinneben, har forstærkning i hælen og med extra polstring i foden som støtter svangen. Skisokkerne findes i farverne grøn, pink, lilla og en række andre farver. Men også de så populære footies har de i stort udvalg på Pro-dress.com. Footies er små ankelsokker, der fås i mange forskellige farver, ofte selvlysende, og har udviklet sig at være super populære specielt hos unge piger om sommeren.

Så mangler du billige arbejdsstrømper, sportstrømper, vandrestrømper,, uldstrømper, footies, sokker, kompressionsstrømper, strømper til hverdag, sportstrømper eller andet, så finder du dem med sikkerhed på Pro-dress.com. 24 timer i døgnet kan du i ro og mag sidde hjemme foran computeren og finde frem til lige præcis de strømper, som passer til dit behov. Pro-dress.com forhandler børnestrømper, herrerstrømper og damerstrømper til alle i alle aldre.