overalls

Praktiske overalls

For mange mennesker med job indenfor byggebranchen eller håndværkerfaget, er overalls en uundværlig beklædningsgenstand. Denne praktiske type arbejdsbeklædning egner sig godt til mange forskellige erhverv. Er du for eksempel håndværker, er det en fordel at gå i tøj der giver god bevægelsesfrihed, der samtidig sidder godt på kroppen.

Overalls kan være lavet af mange forskellige materialer, herunder for eksempel bomuld. Bomuld er overordnet set et behageligt materiale at bære, og er i stand til at holde dig varm uden at du føler dig overophedet. Leder du efter et par gode og behagelige bomuldsoveralls, kan du med fordel vælge et par af mærket Fristads Kansas. Hos Pro-Dress.com har vi fornøjelsen af at forhandle tøj fra denne producent, der siden 1930’erne har udviklet funktionelt arbejdstøj til brug af erhvervsfolk i mange forskellige brancher.

Måske har du et arbejde, hvor du tilbringer store del af dagen udendørs. I en sådan situation er det en fordel at eje et par vandtætte regnoveralls. Her har Helly Hansen blandt andet udviklet modellen Narvik Bib. Disse overalls fås i enten fluorescerende orange eller gul, hvilket er en fordel for dig der for eksempel arbejder på tidspunkter hvor det er mørkt omkring dig. Bukserne har også refleks i taljen og på benene, for ekstra synlighed.

Til dig der har brug for lommer med god plads til for eksempel værktøj, står Helly Hansen bag modellen Potsdam Overalls. Disse fås – ligesom Narvik Bib – i forskellige, fluorescerende farver for ultimativ synlighed på arbejdspladsen. Disse overalls har to frontlommer, én lårlomme, én baglomme, tommestoklomme og indvendig knælomme. Derudover er der fastgjort loops til fastspænding af tilbehør på bukserne. Bukserne er formsyede, selerne er aftagelige og der er velcrolukning i benene.

Ovenstående er blot et lille udpluk af de muligheder du har hos Pro-Dress.com, når du skal finde et par overalls. Vi anbefaler at du tager et kig på vores store udvalg af overalls her https://pro-dress.com/arbejdstoej/helsaet/overalls.html. Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger kan du finde på hjemmesiden, og vi vil altid gerne give vores kunder råd og vejledning i forhold til hvilken type beklædning de bør vælge. Vi har mange års erfaring med salg af arbejdstøj, og har gennem årene haft et væld af kunder, der har været ovenud tilfredse med de produkter de har købt gennem os, samt vores service. Vi stræber efter altid at finde den absolut bedste løsning til hver enkelt kunde.