overalls

Overalls til al slags arbejde!

Pro-Dress.com forhandler arbejdstøj og arbejdssko til private og erhverv. Hos os finder du blandt andet stort udvalg af overalls til arbejde og fritid. Vores arbejdsoveralls er nøje udvalgt, så vi kan stå inde for hvert enkelt produkt. Det betyder, at du aldrig behøver bekymre dig om kvaliteten, når du handler med os. Vi giver dig nemlig kun det allerbedste. Det gør vi blandt andet ved kun at forhandle markedets førende producenter såsom MASCOT, Fristads Kansas, Helly Hansen og MacMichael. Så skal du bruge et par billige arbejdsbukser eller en arbejdsoverall i topkvalitet, så er Pro-Dress.com det rigtige sted for dig!

Hos os finder du en række forskellige overalls, som egner sig til forskellige erhverv. Som håndværker er det et must med en af vores funktionelle overalls, hvor der er tænkt over selv den mindste detalje. Materialet er slidstærkt, så det kan tåle et fysisk krævende arbejde og hårde omgivelser. Pasformen og komforten er helt enestående, så der ikke er noget, der generer efter en lang arbejdsdag. Du kan bevæge dig frit og behageligt i vores overalls. Der er desuden lagt masser af overvejelser i de små detaljer. Antallet og placeringen af lommerne er gennemtænkt, så de egner sig særligt godt til håndværkerfaget. Her kan du opbevare mobiltelefon, værktøj og meget mere.

Arbejder du i mørket eller som vejarbejder, så kan overalls med refleksstriber være det helt rigtige valg for dig. Her bliver du set af biler på lang afstand, så du mindsker din risiko. Vi leverer både overalls til private, virksomheder, kommuner og andre institutioner. Og uanset hvem du handler som, så giver vi dig den gode kvalitet til lave priser. Vi har nemlig sørget for rigtig gode forhandleraftaler, så vi kan give dig meget fordelagtige priser på vores overalls og arbejdsbukser.

Vi er sikre på, at du kan finde overalls, som passer til dit erhverv, dine behov og din personlige stil. Du kan nemlig vælge mellem en lang række forskellige farver, modeller og designs. Den stilrene sorte eller blå overall i bomuld er altid et sikkert valg for det professionelle look. Men du kan også sætte lidt mere kulør på hverdagen med røde eller orange overalls. Vi tilbyder overalls til alle sæsoner og enhver anledning, og du finder både overalls til mænd, kvinder og børn. Husk på, at vi altid giver dig god service og masser af fordele, når du handler med os. Du får desuden billig og hurtig levering!