Mascot er arbejdstøj i topkvalitet til fornuftige priser

Alle der arbejder i håndværksmæssige funktioner er interesseret i at få arbejdstøj i topkvalitet til fornuftige priser. Så er mærket Mascot en rigtig god mulighed. Mascot er en danskejet virksomhed, der kan levere tøj til alle typer arbejde, dette inklusive certificeret sikkerhedsbeklædning. Mærket er meget populært på de danske arbejdspladser, men leverer også til resten af Europa. Især vores nabolande som Sverige, Tyskland og også Frankrig er store markeder for Mascot, der mest er kendt for stor slidstyrke.

Hos Pro-dress.com er de eksperter i fritids- og arbejdstøj til både herrer, damer, men også til børn. De har naturligvis også et stort udvalg af Mascots produkter, og dette til fornuftige priser.

Sikkerhedssko i mange afskygninger

En af specialiteterne hos Mascot er sikkerhedssko. Virksomheden har certificerede sikkerhedssko til alle formål. Et eksempel er Wilson sikkerhedsstøvlet med en tåkappe af alumium, der er ergonomisk formet, med sømværn, en sål der er olie- og benzinresistent og ekstrem skridsikker. Men det er også muligt at få en Alpamayo sikkerhedssandal til de varme dage, bygget med en ergonomisk formet tåkappe af komposit og et sømværn af specialtekstil. Og naturligvis er der mere almindelige sikkerhedssko som eksempelvis modellerne Manaslu og Mont Blanc.

Masser af termotøj

Mascot er også leveringsdygtig i et stort udvalg i termotøj i flot design. Amos termojakke fås i både sort og blåt, har en let buede krave, som slutter tæt til halsen og holder kulden ude. Findes i størrelser fra XS til 4XL og kan uden problemer bruges både til arbejde og fritid. I termoveste fra Mascot er udvalget stort og flot hos Pro-dress.com. Blandt de flotte modeller kan nævnes nyheden Caledon, der er lavet i ultralydssvejset quilt med polyestervat, der er meget isolerende og mere holdbart end syet quilt. Vesten er flot designet med en gennemgående lynlås. Vernon termovest koster 405 kroner, igen i utralydssvejset quilt og let buede krave samt flot designet forlommer og ekstra beskyttelse mod kulde med forlænget ryg.

Bukser og jakker

Men naturligvis er det arbejdsbukser og -jakker, der findes i det største udvalg fra Mascot på Pro-dress.com. Begge dele findes naturligvis i stor udvalg. Men en mulighed er også en kedeldragt, der er super anvendelig ved rigtig mange lejligheder og til alle slags håndværkere. På Mascots modeller er der fokus på alle små detaljer, og de er lavet i en kvalitet, der sikrer holdbarhed i mange år i fremtiden. Men Mascot kan også leverer produkter som T-shirts, skjorter, sweatsshirts, hættetrøjer, jakker til børn, sågar undertøj, strømper, men også arbejdsshorts og poloshirts. Udvalget af det danske kvalitesmærke er enormt hos pro-dress.com.

Se det store udvalg af Mascot tøj hos Pro-dress.com via https://pro-dress.com/maerker/mascot.html