sikkerhedssko

Mange forskellige typer sikkerhedssko

Hos Pro-Dress.com forhandler har vi specialiseret os inden for arbejdsbeklædning. Vi anbefaler at du besøger vores webshop, hvis du leder efter arbejdstøj- og sko af høj kvalitet. I vores sortiment finder du alt fra overalls og arbejdshandsker til refleksjakker og sikkerhedssko. Inden for sidstnævnte kategori finder du mærker som blandt andet Helly Hansen, Airtox, MacMichael og Mascot. Variationen af sikkerhedssko i vores sortiment er meget stor, således at der er rig mulighed for at finde og vælge de sko der passer bedst til dig. Der er nemlig stor forskel på sikkerhedssko, der på mange arbejdspladser er påkrævet fodtøj. Du bør derfor være opmærksom på de enkelte skos egenskaber. Herunder introducerer vi dig til enkelte sko i vores udvalg.

NokNok sikkerhedssko
Hos Pro-Dress.com forhandler vi blandt andet sko af mærket NokNok. Dette mærke byder for eksempel på modellen 3120, der egner sig perfekt i mange forskellige sammenhænge. Det er en god all-round sikkerhedssko, som er fremstillet i meget stærke materialer. Skoen har, takket være den brede pasform, god plads og er meget komfortabel. Derudover indeholder den ikke nogen form for metal. Den har dog stadig både tåkappe og sømværn, dog fremstillet i forskellige former for tech-fiber. Skoen er ikke vandafvisende, og vil derfor ikke umiddelbart egne sig godt til mange timers udendørs arbejde. Til gengæld vil skoen på grund af den høje komfort kunne bæres i mange timer ad gangen. Den affjedrende sål gør skoen ekstremt behagelig, og det praktiske velcro-lukkesystem betyder at det er hurtigt at tage skoen af og på.

Funktionelt design og høj kvalitet
Helly Hansen har været på markedet for arbejdstøj og sikkerhedssko i mange år. Hos Pro-Dress.com har vi fornøjelsen af at forhandle Helly Hansen sko, der altid er af høj kvalitet og fremstillet ved hjælp af de nyeste metoder samt de stærkeste materialer. Et bud på en sko fra Helly Hansen, der helt sikkert vil forbedre din arbejdsdag med sin høje komfort, er modellen HOlMEN WW. Denne sko ligner til forveksling en kondisko, men har samtidig alle de egenskaber, sikkerhedssko bør have. Skoen er vandtæt og har integreret tåbeskyttelse, der er fremstillet i et letvægtsmateriale, således at skoens sikkerhed er i top, samtidig med at den er let og behagelig at bære. Skoens for er fremstillet i åndbart materiale, hvilket er endnu en grund til at den er ualmindeligt behagelig at have på. Noget, der i den grad gør sig gældende for alle Helly Hansens sko.