arbejdsstrømper

Kvalitetsstrømper til arbejde og fritid

Det er vigtigt at passe godt på sine fødder. Det gælder også, når man er på arbejde – og særligt, hvis du har et fysisk krævende arbejde. Mange prøver nok at gøre dette ved at købe gode og komfortable sko. Og det er også vigtigt! Men rigtig mange glemmer, at også strømperne har noget at skulle have sagt. Hos Pro-dress.com er vi specialister i arbejdstøj, og vi ved, hvor vigtigt det er med den rigtige påklædning. Derfor finder du hos os arbejdsstrømper i høj kvalitet, så dine fødder kan have det godt hele dagen. Både i kulde, varme eller fugtige omgivelser.

Vi lægger stor vægt på at kombinere god kvalitet, komfortabelt tøj og flot design. Det kan vi opnå ved at forhandle markedets førende mærker inden for arbejdstøj. De fokuserer nemlig netop på den gode kvalitet uden at gå på kompromis med det lækre design. Derfor forhandler vi kun nøje udvalgte produkter fra anerkendte mærker. Hos os finder du blandt andet arbejdsstrømper fra Helly Hansen, MASCOT, Lenz, SEGER og Fristads Kansas. Alle producenter, som leverer varer i en enormt høj standard.

Med vores arbejdsstrømper vil du opleve en komfort, som dine fødder vil sætte stor pris på. Og vi har noget til enhver smag og ethvert erhverv. Du finder blandt andet uldsokker, workwear sokker eller tynde strømper til sommerperioden. Vi har strømper, som er specielt egnede til forskellige formål. Der er både sokker egnet til trekking, eller arbejdsstrømper til håndværkerfaget. Sokkerne har en fantastisk pasform og lader dine fødder ånde samtidig med, at de holder på varmen. Desuden sikrer den høje kvalitet en enorm slidstyrke. Så du kan sagtens bruge dine sokker gang på gang, udsætte dem for masser af slid og samtidig have glæde af dem i meget lang tid.

Du har rig mulighed for at finde et par sokker, der passer til din stil. Vælg tynde, tykke, korte eller lange strømper i lige det materiale, du ønsker. De fleste af vores arbejdsstrømper findes i sort, grå og hvid, men der findes også mere farverige udgaver til dig, der vil have lidt mere kulør ind i arbejdsdagen. Kort sagt er vi helt sikre på, at du kan finde noget, der både passer til dine behov og din personlige stil. Så kom ind på hjemmesiden og find dine nye arbejdsstrømper allerede i dag. Så snart du får prøvet dem på vil du kunne mærke forskellen – og dine fødder vil takke dig!