Helly Hansens regntøj er i høj kvalitet

Søger du regntøj i ypperste kvalitet, så er det Helly Hansen regntøj, du skal gå efter. Helly Hansen har rødder helt tilbage til 1877, men har specielt i de seneste 20 år formået at producere kvalitetstøj, der kan bære både at blive brugt som arbejds- og fritidstøj.

Specielt regntøj fra Helly Hansen er eftertragtet grundet den høje kvalitet og pæne design. Alle produkter er lavet af gode materialer og er utrolig slidstærke. Desuden er de forskellige modeller udstyret med smarte og funktionelle detaljer. Hos mange af produkterne er det detaljer som stropper til ID-kortholdere, reflekser, refleksdetaljer, justeringsmuligheder ved snører, velcro samt lynlås i ryggen for nemmere påsætning af logo. Hos Pro-dress.com finder du et meget stort udvalg af de populære regntøj. Pro-dress.com er en online tøjforhandler, der generelt er leveringsdygtig i nogle af de bedste og mest populære mærker på markedet. I shoppen finder du et bredt udvalgt af arbejdstøj og fritidstøj til både herrer, damer og børn. Når det handler om Helly Hansen regntøj har Pro-dress.com alt lige fra fluorescerende regnjakker og almindelige regnbukser, til en god gammeldags sydvest. Der er også flere modeller i regnoveralls i både i almindelige og hi-vis modeller. Helt kort kan det beskrives som at du kan blive klædt godt på i Helly Hansen regntøj hos Pro-dress.com.

Regnjakker til alle formål

Det er klart, at regnjakker er blandt de produkter, som Helly Hansen har i det største udvalg. Dette fremgår også af Pro-dress.com shop. Her er stort udvalg af regnjakker. Et eksempel er Rana regnjakke til 639 kroner. Et kvalitetsprodukt med hjelmtilpasset hætte med snørejustering og velcrojustering, med ventilation i ryggen, to lommer med flap og en række andre gode funktioner. Et lidt mere standard produkt er Mandal regnjakke til blot 279 kroner. En jakker der ud over at være vandtæt, og er afvisende overfor kemikalier og mug, har justerbar hætte, to lommer og stormflap og trykknap lukning i front.

Bukser og overalls

Udvalget i bukser og overalls fra Helly Hansen er ligeledes stort hos Pro-dress.com. Kiruna vandtæt overalls koster 1239 kroner, og er produceret i Helly Tech, der naturligvis er vandtæt og åndbart, men med super detaljer som gylp med lynlås, knæpudelommer indvendigt, to lommer foran med lynlåse og flapper, bred bæltetunnel og masser af muligheder for velcrojustering. En klassisk regnbuks er Voss regnbukser til 239 kroner, der fås i en lang række forskellige farver og med de helt basale funktioner som elastikbånd i taljen med snørrejustering og trykknapjustering ved ankel. Men det er naturligvis også muligt at købe en Kiruna heldragt til 1999 kroner med alle nødvendige features til at kunne udføre alle former for håndværksmæssigt arbejde i regnvejr.