overalls

Find de rigtige overalls til dit arbejde

Man har brug for forskellige typer overalls alt efter, hvilket arbejde man udfører. Hvis man arbejder udenfor, er det vigtigt at have nogle overalls, der kan holde til vind og vejr. Det vil sige nogle, der er vandtætte og kan holde den værste vind og kulde ude.

Når man arbejder indenfor, er det ikke lige så vigtigt, om ens overalls er vind- og vandtætte. Der er det vigtigere, at de er slidstærke og kan holde til det hårde fysiske arbejde. Pro-dress.com har mange års erfaring med at sælge kvalitetsarbejdstøj til lave priser. De har derfor en bred vifte af leverandører af arbejdstøj som overalls og kan sikre dig tøj i god kvalitet, der gør din arbejdsdag nemmere og mere behagelig.

Overalls til udendørsbrug

Når du arbejder uden for, er det først og fremmest vigtigt, at dine overalls kan holde regn og vind ude. Pro-dress.com’s overalls til vinterbrug er lavet med en teflonbelægning, der gør dem smudsafvisende og vandtætte. Foret er quiltet, hvilket gør dem varme at have på på en vinterdag, men også er behageligt at arbejde i. Overalls kan både fås i fluorescerende farver og i neutrale farver. Hvis du arbejder i nærheden af trafik, er det en god ide at have overalls i fluorescerende farver og med reflekser, så alle former for trafikanter kan se dig. Hvis du ikke arbejder i nærheden af en vej eller på nogen måde i nærheden af trafik, kan du fint nøjes med overalls i neturale eller mørke farver.

Overalls til indendørsbrug

Overalls, du skal bruge indenfor, behøver jo selvsagt ikke at være med for. Det er også ligegyldigt, om de er i fluorescerende farver. Det er til gengæld vigtigt, at de er lavet i et kraftigt, slidstærkt materiale, er behagelige at have på og har mange lommer. Det har pro-dress.com’s overalls til indendørsbrug.

Bukserne er lavet så de har mange lommer og stropper til at opbevare værktøj. Et par overalls vil typisk have en lomme til en tommestok og et loop, hvor du kan hænge din hammer. Bukserne er syet med et dobbelt lag stof på knæene, der gør det mere behageligt, hvis du ligger meget på knæ i forbindelse med dit arbejde. Derudover er overallsene syet med tredobbelte syninger i punkter, hvor de ellers hurtigt ville gå i stykker, og disse er også forstærket med nitter. Du kan derfor være sikker på, at dine bukser holder i mange år fremover, så du virkelig kan få glæde af dem.