mascot arbejdstøj

Find billigt arbejdstøj fra MASCOT i dag!

Vil du have arbejdstøj i høj kvalitet og til fornuftige priser, så er MASCOT det helt rigtige valg. De er internationalt anerkendte producenter af arbejdstøj og sikkerhedssko, og alle deres produkter lever op til en høj standard. De producerer gang på gang flotte kollektioner med funktionelt og komfortabelt arbejdstøj, som egner sig til ethvert erhverv. Særligt som håndværker, vejarbejder eller i andre fysiske jobs vil du få stor glæde af workwear fra MASCOT.

Hos Pro-Dress.com har vi glæden af at kunne tilbyde dig MASCOT arbejdstøj og sikkerhedssko. Vi har et nøje udvalgt sortiment, så vi altid kan stå 100% inde for vores produkter og garantere dig topkvalitet på alle vores varer. Desuden har vi sørget for gode forhandleraftaler, så vi kan give dig rigtig gode priser, når du handler med os. Det gælder uanset, hvad du mangler af arbejdstøj. Fra MASCOT finder du både t-shirts, skjorter, trøjer, arbejdsjakker, arbejdsbukser, overalls, regntøj, undertøj, sikkerhedssko og meget mere. Der er altså mulighed for at finde alt, du skal bruge til dit arbejde. Vælg hele matchende sæt for et stilsikkert look eller kombiner farver og designs på kryds og tværs for et mere personligt udseende. Det er helt op til dig selv.

Vi kan tilbyde en lang række forskellige modeller, designs og farver på vores arbejdstøj fra MASCOT. Du kan se hele produktserien fra MASCOT her https://pro-dress.com/maerker/mascot.html. De er kendt for at producere kvalitetsprodukter med høj komfort og funktionalitet, men som samtidig har et enkelt og professionelt design. Derfor finder du masser af lækkert arbejdstøj fra MASCOT i de klassiske sort, grå, blå eller hvid. Men vil du sætte lidt mere kulør på hverdagen, så finder du også andre farver såsom rød eller grøn. Desuden har de selvfølgelig produktserier med refleksstriber, så du kan føle dig sikker efter mørkets frembrud.

I kollektionerne fra MASCOT finder du noget til ethvert erhverv. Her er flammehæmmende jakker og bukser, det klassiske håndværkertøj med plads til værktøj, fleecetøj eller regntøj til koldt og vådt vejr, skjorter til servicefaget og sikkerhedssko- og støvler, som passer på dine fødder. Desuden forhandler vi arbejdstøj fra MASCOT til både mænd, kvinder og børn. Så uanset hvem du er, hvor du arbejder, og hvilken stil du har, så kan du helt sikkert finde noget, du kan bruge. Og uanset hvad du vælger, så er du garanteret arbejdstøj med slidstærke materialer, enestående komfort, høj funktionalitet og flot design. Så kom ind på hjemmesiden i dag og vælg dine favoritter blandt det store udvalg.