footies

De bedste Footies finder du hos pro-dress.com

Hos pro-dress.com gør de en dyd ud af at tilbyde deres kunder billige footies og andre former for strømper og sokker i høj kvalitet.

Pro-dress.com er forhandler af billigt arbejds- og fritidstøj i nogle af de mest populære mærker på markedet. Udvalget er bredt i både herre-, dame- og børnetøj. Her er hurtig levering og gratis fragt for ordre over 500 kroner. Taler vi footies, eller ankelstrømper i høj kvalitet fører de hos pro-dress.com blandt andet mærket SEGER, der føres i mange forskellige modeller og farver, alle i gode og lette materialer.

Footies giver frihed

Når det er varmt vil man gerne give sin fødder så meget frihed som muligt. Til dette er ankelstrømper også kaldet for footies en super god løsning, da de jo netop kun går til anklerne. De senere år er denne type strømper blevet meget populære specielt blandt unge piger, når de går med korte bukser eller nederdel og kombinere dette med sneakers eller lignende. Footies får det nemlig til at se ud som om man ikke har strømper i skoene. Dermed bliver benene længere at se på, samtidig med at man har den behagelige følelse med at have strømper på. Men footies er også super gode at bruge til sport. Både løb, cykling og alt andet sport med stor bevælgelse iført gummisko er de meget velegnet til.

Stort udvalg i SEGER

Hos prodress.com finder du et rigtigt stort udvalg af SEGER footies. Der kan blandt andet fremhæves den lækre løbestrømpe, der fås i både sort og hvid i en lækker udgave med SEGER påskrevet i skaftet. Prisen er 100 kroner per par, men der er stor rabat at hente ved at købe en pakke med 15 par. Løbestrømpen findes også i en udgave uden navn på. Her fås den i fem farver, sort, tyrkis, lilla og neon. En helt standard hverdags footies, SEGER Shartfless strømper, kan købes for blot 45 kroner. Her findes de i sort, hvid, blå, pink, orange, gul og lilla og hele vejen fra størrelse 34/36 til størrelse 46/48. Desuden findes en række andre SEGET footies modeller hos pro-dress.com. Både med og uden navnet påtrykt og disse i et stort udvalg af spændende farver. Der forhandles pakker med 15 stk. blandede footies, men man kan også købe i pakker med 10.

Mange mærkevarer

Pro-dress.com er generelt kendte for stort udvalg af varer i meget høj kvalitet, og at de kan holde nogle imponerende lave priser. De bestræber sig hele tiden på at have det bedste udvalg af mærketøj i høje kvaliteter. Taler vi arbejdestøj har de et bredt udvalg af mærker som MASCOT, Helly Hansen, Fristads Kansas, Carhartt, Blåkläder, MacMichael med flere. Til fritidstøj til både damer, herrer og børn er det altid muligt at finde tøj fra gode producenter som Hulabalu, Protest, Typhoon, Acode, SEGER og mange flere. Kort sagt finder du her på Pro-Dress.com alt i tøj til arbejde, herre, damer og børn til gode onlinepriser.